Nieuwsitems

Kinderbehang paneel of muusticker paneel ?

Wanneer gebruik je nu een kinderbehang paneel? Bij de bestelling kun je namelijk ook kiezen voor de optie om de afbeelding op zelfklevend textiel muursticker te laten drukken.
Een aantal dingen zijn bij die keuze belangrijk:
1. Is de ondergrond vlak en glad? Een muursticker heeft een goede gladde ondergrond nodig. Bij vliesbehang is dat iets minder kritisch omdat de lijm enigzins opvult waar nodig en het matriaal wat dikker is.
2. Moet het item verplaatst kunnen worden? Als het item na een aantal jaren mee verhuist moet worden naar b.v. een andere kinderkamer dan kan dat alleen met een zelfklevend textiel muursticker paneel.
3. Is het belangrijk dat, bij verwijdering, de ondergrond geen beschadigingen achterlaat? Het muursticker paneel zal geen enkele sporen achterlaten. Het vliesbehang is goed te verwijderen. In de meeste gevallen kan het vliesbehang droog van de muren worden getrokken. Mits de meegeleverde lijm is gebruikt. Er kunnen bij het verwijderen kleine beschadigingen optreden.
4. Wilt u zoveel mogelijk gemak bij het aanbrengen? Dan is een sticker paneel de juiste keuze. Geen geklieder met lijm, het kan niet mis gaan.

Conclussie:
Als de ondergrond glad en vlak is en het budget laat het toe, dan heeft een muursticker paneel absoluut voordelen. Het is verplaatsbaar, het is zonder geklieder aan te brengen en zonder beschadigen te verwijderen.
Heeft u een kleiner budget, maar u wilt toch een geweldige eyecatcher van topkwaliteit op de kinderkamer? Dan is het kinderbehang paneel de geschikte keuze.
 
    23-04-2017 08:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
Kinderbehangenzo.nl is eigendom van Kleefenzo.nl

Ga naar FacebookVolg ons ook op facebook!

Flavourites