Nieuwsitems

Stoere kleuren blauw in een jongenskamer

Je wilt een stoere jongenskamer maken, maar welke kleuren kun je dan het beste gebruiken?
Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. Hieronder bespreken we een stoere jongenskamer met blauw en bruin/grijs tinten.

Hoe bepaal je de kleuren?


Het is het makkelijkste om iets als uitgangspunt te nemen en vanuit daar een kleurenplan te maken. In ons voorbeeld nemen we het jongens behang paneel stoere ster roest blauw.
Er zitten verschillende kleuren blauw en bruin/grijs in het behang. Dit wordt de basis voor deze jongenskamer. We zoeken 2 stoere kleuren uit:

1. Een mooie bruin grijze kleur wordt de ondergrondkleur voor het behang.
2. Een donkerblauw tint gebruiken we als accent kleur op 1 muurtje. Deze is wat donkerder en geeft een stoere sfeer. Als we alles in de donkere kleur zouden doen geeft dat een verkleinend gevoel. Als er 1 muur donker wordt geschilderd dan versterkt dit de sfeer. Zoek wel een muur uit waar deze donkere kleur mooi uitkomt. Bijvoorbeeld achter het bed.

De overige kleuren houden we lekker fris als tegenhanger. Je kunt hier bijvoorbeeld een gebroken wit of Ral 9010 voor nemen. Ook voor kozijnen en deuren is dit een frisse en rustige basis kleur.

De roestbruin tinten komen terug in de en de vloer. Voor de meubels kiezen we voor een stoere stijl die goed past bij het jongens behang paneel: Sloophout of ijzeren lockers.
De vloer kiezen we in laminaat in een bijpassende vergrijsde en versleten look.

Enzo komen we al een heel eind met het idee voor een stoere jongenskamer. Het is leuk om de kamer af te maken met industriele accessoires. Bijvoorbeeld in een witte pallettafel en een zwarte leren stoel met houten poten. Laat je inspireren door ons moodoard...
Bekijk hier het jongens behang paneel stoere ster blauw roest die we gebruikt hebben als inspiratie. 
    28-04-2017 08:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
Kinderbehangenzo.nl is eigendom van Kleefenzo.nl

Ga naar FacebookVolg ons ook op facebook!

Flavourites