Bezig met laden...

Stoer auto behang op de kinderkamer

Jongens zijn vaak dol op auto's en willen dat graag op hun kamer laten zien. Met een behangpaneel van 80 cm breed in auto thema maak je makkelijk een stoere autokamer, ook als de kamer wat kleiner van formaat is. Het Dinky toys behang paneel staat klaar voor de start.
Ook de behangcirkels met auto's zijn handig als je niet gelijk een hele muur wilt behangen, maar toch een leuke sfeer wilt maken. Heb je de leuke Volkswagen busjes al gezien met beach vibe en wuivende palmen?

Heb je iets meer ruimte? Kies dan voor een muurvullend fotobehang. Dit geeft de kamer gelijk een spectaculaire uitstraling. Het auto fotobehang is er in 3 standaard formaten, maar maatwerk is gratis leverbaar. Wie wil er nou nou niet zo'n gave retro auto op zijn muur met op het nummerbord zijn eigen naam ! Hiermee voelt jouw kleine autocoureur zich helemaal speciaal.

Of wat dacht je van het stoere formule 1 race auto behang? Op de knalroede race auto zetten we de naam van de race fan. Vroemmmm...

Kortom, met het juiste auto behang creëer je eenvoudig een stoere autokamer voor jouw zoon. Maak gebruik van auto behang panelen of muurvullend fotobehang om de kinderkamer tot leven te brengen. Voeg persoonlijke details toe, zoals het nummerbord met naam, om je kind zich extra speciaal te laten voelen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak van de kinderkamer een plek waar jouw kleine racemonster zich helemaal thuis voelt! Laat je inspireren door onze stoere behang collectie met auto's.

De kinderkamer makkelijk behangen met vliesbehang

Vliesbehang is een geweldige optie als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je muren te decoreren en daarom heel geschikt voor de kinderkamer. Het grootste voordeel van vliesbehang is dat het eenvoudig te plakken is, zelfs voor beginners.

Een van de beste eigenschappen van ons vliesbehang is niet alleen de stevigheid, maar ook dat het gebruik maakt van brede banen, wat betekent dat je minder naden hebt om je zorgen over te maken. Dit helpt bij het creëren van een naadloze en professionele uitstraling op je muren.

Om vliesbehang aan te brengen, hoef je alleen maar lijm (Perfax roll-on) op de muur aan te brengen in plaats van op het behang zelf, waardoor het proces veel sneller verloopt. Daarna kun je de behangbanen gemakkelijk tegen de muur plakken en eventuele luchtbellen gladstrijken. Je kunt natuurlijk ook alles rustig nalezen in onze duidelijke plakinstructie.


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop