Kinderbehangenzo.nl heeft speciaal voor de kinderkamer en babykamer fotobehang ontworpen die de hele muur kunnen vullen: 240, 320 of 400 cm breed. Wij maken het gratis op maat voor je. Natuurlijk weer op de vertrouwde dikke vliesbehang kwaliteit. En op brede banen van 80 cm. En om het nog leuker en persoonlijker te maken kan er bij het meeste fotobehang voor de kinderkamer een eigen naam worden meegedrukt! Bekijk de hele fotobehang kinderkamer collectie voor jongens en meisjes:
Bezig met laden...

Wij maken je fotobehang in de kinderkamer of babykamer gratis op maat!

Komen de 3 standaard maten toch net niet helemaal uit? Of heeft u bijvoorbeeld een bijzondere muur met schuine kanten? Mail ons dan even met een schetsje van de situatie. Meestal kunnen wij gratis aanpassingen en/of maatwerk leveren. Wij willen ook trots zijn op uw nieuwe behang!

Waarom kiezen voor fotobehang in de kinderkamer?

Fotobehang is niet alleen een eenvoudige en betaalbare optie, maar het biedt ook talloze voordelen. Ten eerste kan fotobehang worden aangepast aan elke gewenste stijl, thema of interesse van je kind. Of ze nou fan zijn van dieren, sprookjes, ruimtevaart of sport, er is altijd wel een ontwerp dat bij hun persoonlijkheid past.
Ten tweede is fotobehang duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van stevig materiaal dat lang meegaat, waardoor je zeker weet dat het behang bestand is tegen spelende kinderen. Bovendien kan fotobehang gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek, waardoor vlekken geen probleem meer zijn.

Eén muur behangen met fotobehang. Dit zijn de voordelen:

-Door slechts één muur te behangen op de kinderkamer, creëer je een interessant contrast met de andere muren. Dit zorgt voor visuele afwisseling en maakt de kamer spannender. Vaak wordt het een muur met een grote wauw factor.
-Een ander voordeel van het behangen van één muur is dat het gemakkelijk te veranderen is. Als je kind ouder wordt of zijn smaak verandert, kun je eenvoudig het behang vervangen zonder grote kosten of moeite.

Al met al is het behangen van één muur in de kinderkamer of babykamer een geweldige manier om snel en effectief een persoonlijk tintje toe te voegen aan de ruimte. Het geeft niet alleen karakter aan de kamer, maar biedt ook flexibiliteit voor toekomstige veranderingen.


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop