Heb je onze stoere voetbal behang al gezien? De behang panelen zijn 75 cm breed en 260 cm lang en zijn er in 3 kleuren: rood, (voor alle Ajax, Feyenoord en PSV fans), groen en blauw. Alles wordt gemaakt op een hoge kwaliteit vliesbehang. Je hoeft alleen maar de muur in te lijmen met de gratis bijgeleverde lijm en... klaar is je voetbalkamer!
We hebben op deze pagina niet alleen voetbal behang voor je geselekteerd maar ook bijpassende voetbal stickers en voetbal lampen.
Bezig met laden...

Maak met een voetbal behang paneel een echte voetbalkamer

Met een voetbal behang paneel kun je op een eenvoudige manier een echte voetbalkamer maken. En behangen kan iedereen met de geleverde vliesbehang kwaliteit, want het is maar liefst 200 grams! Je rolt de muur in met de gratis lijm die er bij zit en plakt de behang baan op de muur.
Het ontwerp is uniek want deze is ontworpen in eigen studio. Zo ben je dus verzekerd van een een super gave muurdecoratie op jouw voetbalkamer.

Voetbal fotobehang met eigen naam

Wil je een voetbalkamer origineel behangen? Kijk dan eens naar het muurvullende voetbal fotobehang waarop je zelfs je eigen naam kunt zetten.
 

Voetbal lamp en stickers


Met een handgemaakte lamp in dezelfde kleur en de losse voetbal stickers maak je het natuurlijk helemaal af. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om de voetbal stickers op de deur of op een kast te plakken. Je kunt zelfs een klein voetballetje op je computer plakken, want de stickers hebben een speciale lijmlaag. Je kunt ze zonder beschadigingen zo weer verwijderen en ergens ander opplakken.


Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
Kinderbehangenzo.nl is eigendom van Kleefenzo.nl

Ga naar FacebookVolg ons ook op facebook!

Flavourites