Voetbal-behang-kinderkamer

Voetbal behang voor elke fan!

Ben je op zoek naar een stoer en sportief thema voor de kinderkamer? Dan is voetbal behang de perfecte keuze! Met voetbal behang kun je de slaapkamer van je kind transformeren tot een echte voetbalkamer. En niet zomaar voetbal behang, maar zelfs behang met de kleuren van Ajax, Feyenoord en PSV!

Maar dat is nog niet alles! Je kunt het voetbal behang personaliseren door de naam van je kind erop te laten drukken. Zo krijgt de kamer een extra persoonlijke touch. Jouw kleine voetbalfan zal dolenthousiast zijn om zijn eigen naam en rugnummer op het behang te zien!

Bekijk snel de stoere voetbal behangpanelen in rood, blauw en groen. Of het muurvullende voetbal fotobehang in vintage stijl en diverse kleuren. En heb je andere kleurwensen? We maken het voor je!
Bezig met laden...

Maak met een voetbal behang paneel een echte Ajax, Feyenoord, PSV of andere voetbalkamer

Met een voetbal behang paneel kun je op een eenvoudige manier een echte voetbalkamer maken. En behangen kan iedereen met de geleverde vliesbehang kwaliteit, want het is maar liefst 200 grams! Je rolt de muur in met vliesbehanglijm en plakt de behang baan zo op de muur.
Het ontwerp is uniek want deze is ontworpen in eigen studio. Zo ben je dus verzekerd van een een super gave muurdecoratie op jouw Ajax, Feyenoord, PSV of andere voetbalkamer.

Voetbal fotobehang met eigen naam

Wil je een voetbalkamer origineel behangen? Kijk dan eens naar het muurvullende voetbal fotobehang waarop je zelfs je eigen naam kunt zetten.
 


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop