Bezig met laden...
   1  2  

Stoer jongens behang

Onze unieke behang panelen kunt u geweldig toepassen om een stoere jongenskamer te maken. Het stoere jongens behang heeft vele stoere thema's zoals: Auto's, voetbal, ruimtevaart, piraten, dolfijnen, graffiti, jungle, leger enz.

Waarom een behang paneel voor de jongenskamer?

De meeste jongenskamers zijn niet heel ruim en dan is het verstandig om de muren rustig te houden. Je kunt bijvoorbeeld één muur een leuke kleur geven en de rest neutraal.
Met een behang paneel maak je het helemaal af en maak je op een makkelijke manier een stoere muurdecoratie. Jongens houden meestal van stoere thema's zoals voetbal, auto's, brandweer, sterren, jungle, graffiti, ruimtevaart, piraten enz. En deze thema's zijn allemaal te vinden op onze behangpanelen.
Een behang paneel is groot, 75 x 260 cm, maar vaak is het niet lastig om hiervoor een mooie plek op de muur te vinden.
Met stoer jongens behang in combinatie met wat bijpassende decoratie zoals kussens, dekbed, lampen enz. kun je de jongenskamer verder aankleden en een gave sfeer creëren. Heeft u onze eigen handgemaakte kinderlampen al gezien?
 

Extra groot behang voor jongens!

Heeft u ze al gezien? Het extra grote fotobehang voor de jogenskamer in het formaat 340 cm breed? Muurvullend dus en bij sommige ontwerpen kan zelfs je eigen naam op het behang worden gedrukt! Het behang is ook op de vertrouwde vliesbasis en van extra dikke kwaliteit. Hier worden stoere jongens blij van...


Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
Kinderbehangenzo.nl is eigendom van Kleefenzo.nl

Ga naar FacebookVolg ons ook op facebook!

Flavourites