Stoer graffiti behang met eigen naam op de kinderkamer of tienerkamer

Ben je op zoek naar een stoere en unieke manier om de kinderkamer of tienerkamer van jouw zoon of dochter te decoreren? Dan is ons stoer graffiti behang met eigen naam precies wat je zoekt! Dit behang heeft de uitstraling van een oude muur waarop prachtige graffiti is gespoten. Het beste van alles is dat je het kunt personaliseren met de naam van jouw kind. Bekijk snel onze unieke ontwerpen!

Bezig met laden...

Hoogwaardig vliesbehang in 3 standaard maten

Er zijn drie standaard maten beschikbaar, zodat je kunt kiezen welke het beste bij de kamer van jouw kind past. Als je echter op zoek bent naar een meer op maat gemaakte optie, bieden we ook gratis maatwerk aan. Hiermee kunnen we het behang precies afstemmen op de afmetingen van de muur waarop je het wilt aanbrengen.


Het stoer graffiti behang dat we aanbieden is gemaakt van hoogwaardig vliesbehang. Dit betekent dat het duurzaam en gemakkelijk te installeren is.

Waarom kiezen voor ons stoer graffiti behang?

Persoonlijk: Met ons stoer graffiti behang kun je de naam van jouw kind toevoegen, waardoor het echt uniek wordt en perfect past bij zijn of haar persoonlijkheid.
Stoere uitstraling: Het behang heeft de authentieke uitstraling van een oude muur met graffiti, waardoor de kamer direct een stoere sfeer krijgt.
Gemakkelijk te installeren: Dankzij het hoogwaardige vliesbehang is ons behang eenvoudig zelf aan te brengen zonder gedoe.
Duurzaam: Ons stoer graffiti behang is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat daardoor lang mee.

 


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop