Behang-kinderkamer

Ga aan de slag met uniek behang op de kinderkamer

De kinderkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het is de plek waar je kleintje speelt, leert en groeit. Het creëren van een inspirerende en gezellige omgeving is daarom essentieel. Kinderbehang is een geweldige keuze om de kinderkamer, peuterkamer en babykamer op te fleuren. Met verschillende thema's en patronen kun je eenvoudig een unieke sfeer creëren waarin je kinderen kunnen spelen, ontdekken en groeien. Laat je snel inspireren door onze grote en unieke collectie kinderbehang!

Bezig met laden...

Uniek kinderbehang

Al het kinderbehang op deze pagina hebben wij speciaal ontworpen in eigen studio om snel en makkelijk een leuke sfeer in de kinderkamer te maken:
Fotobehang: Muurvullend vliesbehang in 3 standaard formaten of maatwerk.
Behangpanelen: Trendy vliesbehang stroken van 80 x 260 cm. Behangpanelen geven snel een groot resultaat!
Behangcirkels: Trendy behangcirkels uit 1 stuk, in drie formaten: 100, 120 en 140 cm. Top idee voor de kleinere kinderkamer.

Uniek muurvullend behang kinderkamer

Heeft u ze al gezien? Kinderbehangenzo heeft ook unieke muurvullende fotobehang ontwerpen van 240, 320 of 400 cm breed. Allemaal ontworpen voor de kinderkamer van nu. Bij sommige ontwerpen kan er zelf een eigen naam mee worden gedrukt! Komt de standaard maat toch net niet helemaal uit? Wij maken gratis maatwerk. Samen maken we er iets moois van!

Behangpanelen: Het leukste en makkelijkste kinderbehang

Vaak zijn kinderkamers niet heel groot en dan is een druk behang geen goed idee. Daarom hebben wij behangpanelen ontworpen! Dit unieke behang is een grote eyecatcher, maar houdt de kinderkamer lekker ruimtelijk. Behangpanelen worden gemaakt van 200 grams superkwaliteit vliesbehang en zijn daarom makkelijk aan te brengen. Alleen de muur inrollen met de meegeleverde lijm en ...klaar. Iedereen kan het! Ook het verwijderen is heel makkelijk en kan gewoon zonder afstomer.

 

Er zijn kinderbehang panelen in vele thema's: Voetbal, jungle, ruimtevaart, dolfijnen, auto's, paarden...enz. Kortom: behangpanelen zijn het leukste en makkelijkste behang voor de kinderkamer!

 

Behangcirkels voor de kleine kinderkamer

Behangcirkels zijn populair om ook op de kleinere kinderkamer/ babykamer toch een gave eyecatcher op te maken. De behangcirkels zijn gemaakt uit 1 stuk vliesbehang van hoge kwaliteit. De diameters zijn 100 cm, 120 cm of 140 cm.

Waarom kiezen voor behang in de kinderkamer?

Behang heeft veel voordelen ten opzichte van verf of andere wanddecoraties. Ten eerste biedt het een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Of je nu kiest voor kleurrijke patronen, schattige dierenprints of stoere thema's, er is altijd wel een behang dat past bij de stijl en persoonlijkheid van je kind.

 

Bovendien kan behang gemakkelijk worden aangepast aan verschillende leeftijdsfasen. Terwijl je baby groeit, kun je het behang eenvoudig vervangen door een ontwerp dat beter past bij een peuter of kleuter. Dit maakt behang een duurzame investering voor de lange termijn.

Eenvoudig aanbrengen en verwijderen

Het aanbrengen van behang is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. Met ons stevige vliesbehang behang hoef je alleen de muur in te smeren met lijm. Iedereen kan het! En het vliesbehang laat zich zo weer van de muur trekken als je weer eens wat anders wilt. Geen gedoe dus met afstomen of afweekmidellen.
 

Kinderbehang of muurstickers?

Het is een veelvoorkomend dilemma voor ouders die de kinderkamer willen opvrolijken. Hoewel muurstickers zeker hun voordelen hebben, biedt kinderbehang een aantal unieke voordelen die het overwegen waard zijn.

  1. Ten eerste is behang duurzamer dan muurstickers. Kinderen zijn actief en spelen vaak wild in hun kamers, wat kan leiden tot beschadigingen aan de muren. Behang is beter bestand tegen stoten en krassen, waardoor het langer meegaat.
  2. Daarnaast biedt behang meer creatieve mogelijkheden. Met verschillende patronen en kleuren kunnen ouders een unieke en persoonlijke sfeer creëren die past bij de interesses van hun kinderen. Muurstickers daarentegen hebben meestal beperkte ontwerpen en kunnen minder flexibel zijn qua stijl.
  3. Ook niet onbelangrijk is het feit dat behang gemakkelijk schoon te maken is. Vlekken of vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een licht vochtige doek, terwijl muurstickers vaak moeilijker schoon te maken zijn.
  4. Muurstickers hebben vaak een lastige hechting op (verse) muurverf. Een moderne muurverf bevat vaak silliconen die het extra afwasbaar maken, maar stickers hechten daar slecht op. Bovendien moet je muurverf minimaal 3 weken laten "uitharden". In het begin zijn ze n.m.l nog te elastisch en zorgen ze voor spanningsverschillen tussen de muursticker en de muurverf, met onthechting tot gevolg. Vliesbehang hecht altijd en is daarom een verstandige keuze.Want niks is frustrerender dan muurstickers die van je muur afvallen.
Hoewel muurstickers handig kunnen zijn voor kleine accenten of als tijdelijke decoratie, biedt kinderbehang duidelijke voordelen op het gebied van duurzaamheid, creativiteit, hechting en onderhoudsgemak. Dus waarom niet kiezen voor behang om de kinderkamer een levendige uitstraling te geven?

Waarom Kinderbehangenzo.nl?

Als webshop begrijpen we dat gemak en keuze belangrijk zijn bij het kiezen van behang voor de kinderkamer. Gelukkig zijn er tal van online winkels die een uitgebreid assortiment aan kinderbehang aanbieden. Maar wat maakt ons dan zo bijzonder ;-) ?


Kinderbehangenzo.nl maakt unieke kinderbehang ontwerpen voor de kinderkamer. Dit behang heeft een grote wauw factor en is lekker exclusief.
Een eerlijke en betaalbare prijs.
Personalisatie. Wil je een eigen naam op het behang of wil je net even een ander kleurtje? Mail ons gerust, we helpen je graag.
Hoge kwaliteit vliesbehang. Brede banen behang, dus minder naden.


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop