Behangcirkels voor de kinderkamer zijn helemaal trend. Dat komt omdat je heel makkelijk een saaie muur omtovert tot een muur met een "Wauw effect". Op een aantal ontwerpen kun je zelfs je eigen naam laten meedrukken!
Bekijk hieronder onze hele collectie met behangcirkels en laat je inspireren door bijvoorbeeld een jungle, bos, dieren of retro thema.


De leukste behangcirkels voor de kinderkamer

 

Het inrichten van een kinderkamer is altijd een leuke uitdaging. Je wilt een ruimte creëren waar je kind zich prettig voelt en waar zijn of haar persoonlijkheid tot uiting kan komen. Een van de manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van behangcirkels. Behangcirkels zijn niet alleen trendy en uniek, maar ze kunnen ook een echte eyecatcher zijn in de kamer van je kind.

3 formaten in vliesbehang

Bij het kiezen van behangcirkels voor de kinderkamer is het belangrijk om rekening te houden met het formaat. Gelukkig zijn er verschillende formaten beschikbaar, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect past bij de grootte van de kamer. heb je een kleine kinderkamer? Kies dan voor 100 cm. Heb je iets meer ruimte? Pak dan lekker uit met 120 cm of zelfs 140 cm!

 

De behangcirkels worden gemaakt op hoogwaardig vliesbehang. Makkelijk plakken en makkelijk weer verwijderen als je de de muur over een aantal jaar weer wilt aanpassen.

 

Behangcirkels in diverse leuke thema's

Vooral behangcirkels met dieren (Boerderij, jungle) zijn een populair thema. Bekijk snel onze hele collectie!


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop