Welkom bij Kinderbehangenzo.nl, dé plek waar je stoer jongens behang kunt vinden! In onze eigen studio ontwerpen wij unieke prints die perfect passen bij de avontuurlijke en speelse wereld van jongens. Of je nu op zoek bent naar cool camouflage behang, een stoere raceautoprint of een thema zoals piraten of dino's, wij hebben alles voor de jongenskamer!
Bezig met laden...

Stoer jongens behang

Onze unieke behang panelen kunt u geweldig toepassen om een stoere jongenskamer te maken. Het stoere jongens behang heeft vele stoere thema's zoals: Auto's, voetbal, ruimtevaart, piraten, dolfijnen, graffiti, jungle, leger, vliegtuigen enz.

Waarom een behang paneel voor de jongenskamer?

De meeste jongenskamers zijn niet heel ruim en dan is het verstandig om de muren rustig te houden. Je kunt bijvoorbeeld één muur een leuke kleur geven en de rest neutraal.
Met een behang paneel maak je het helemaal af en maak je op een makkelijke manier een stoere muurdecoratie. Jongens houden meestal van stoere thema's zoals voetbal, auto's, brandweer, sterren, jungle, graffiti, ruimtevaart, piraten, vliegtuigen enz. En deze thema's zijn allemaal te vinden op onze behangpanelen. Bij sommige kinderbehang panelen kun je zelfs je eigen naam mee laten drukken, zoals: Kinderbehang paneel jungle en Kinderbehang paneel vliegtuigen.
Een behang paneel is groot, 80 x 260 cm, maar vaak is het niet lastig om hiervoor een mooie plek op de muur te vinden.
Met stoer jongens behang in combinatie met wat bijpassende decoratie zoals kussens, dekbed, lampen enz. kun je de jongenskamer verder aankleden en een gave sfeer creëren.
 

Extra groot behang voor jongens!

Heeft u ze al gezien? Het extra grote fotobehang voor de jongenskamer in het formaat 240,320 en 400 cm breed? Muurvullend dus en ook altijd gratis op maat. En bij sommige ontwerpen kan zelfs je eigen naam op het behang worden gedrukt! Het behang is ook op de vertrouwde vliesbasis en van extra dikke kwaliteit. Hier worden stoere jongens blij van...

Stoere behang ontwerpen uit eigen studio

Bij Kinderbehangenzo.nl hechten we veel waarde aan originaliteit en kwaliteit. Onze ontwerpen worden in onze eigen studio gemaakt door getalenteerde designers met oog voor detail. We streven ernaar om steeds nieuwe en verrassende prints te creëren die aansluiten bij de interesses en verbeeldingskracht van jonge jongens.

We begrijpen dat geen twee kinderen hetzelfde zijn, daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen aan. Van kleurrijk tot ingetogen, van abstracte vormen tot gedetailleerde illustraties, er is voor elk wat wils. Ons jongens behang wordt gedrukt op hoogwaardig vliesbehang dat eenvoudig aan te brengen en te verwijderen is. Zo kun je de kamer van je zoon eenvoudig een nieuwe look geven wanneer hij ouder wordt of zijn interesses veranderen.

Onze tevreden klanten

Bij Kinderbehangenzo.nl streven we ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen. We hebben al vele jongenskamers mogen voorzien van ons stoere jongens behang en zijn blij met de positieve feedback die we ontvangen.


"Het behang van Kinderbehangenzo.nl heeft de kamer van mijn zoon echt tot leven gebracht! Hij is dol op auto's en had direct een grote glimlach toen hij zijn nieuwe behang zag. Het was eenvoudig aan te brengen en de kwaliteit is top!" - Annelies, trotse moeder."
 

Ben jij klaar om de jongenskamer van jouw zoon naar een hoger niveau te tillen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek ons stoere behang voor jongens. Met onze unieke ontwerpen uit eigen studio geef je zijn kamer gegarandeerd een coole uitstraling !


Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop