Al het behang op deze pagina hebben wij speciaal ontworpen in eigen studio om snel en makkelijk een leuke kinderkamer te maken. Speciaal voor de kleinere kinderkamer hebben wij de behang panelen ontworpen. Deze zijn 80 x 260 cm groot en zijn gemaakt op een superkwaliteit vliesbehang van maar liefst 200 gram.  Omdat het behang zo stevig is, maakt dat het aanbrengen super makkelijk. Iedereen kan het, ook als je geen ervaren behanger bent! 
Laat je snel inspireren door de onderstaande unieke behang kinderkamer collectie:
Bezig met laden...
  1 2  3   

Behangpanelen: Het leukste en makkelijkste behang voor de kinderkamer

Vaak zijn kinderkamers niet heel groot en dan is een druk behang geen goed idee. Daarom hebben wij behang panelen ontworpen! Dit unieke behang is een grote eyecatcher, maar houdt de kinderkamer lekker ruimtelijk. Behang panelen worden gemaakt van 200 grams superkwaliteit vliesbehang en zijn daarom makkelijk aan te brengen. Alleen de muur inrollen met de meegeleverde lijm en ...klaar. Iedereen kan het! Ook het verwijderen is heel makkelijk en kan gewoon zonder afstomer.
Er zijn kinderbehang panelen  in vele thema's: Voetbal, jungle, ruimtevaart, dolfijnen, auto's, paarden...enz. Kortom: behang panelen zijn het leukste en makkelijkste behang voor de kinderkamer!

Uniek muurvullend behang kinderkamer


Heeft u ze al gezien? Kinderbehangenzo heeft ook unieke muurvullende behang ontwerpen van 240, 320 of 400 cm breed. Allemaal ontworpen voor de kinderkamer van nu. Bij sommige ontwerpen kan er zelf een eigen naam mee worden gedrukt!


Alle genoemde prijzen zijn
inclusief 21% BTW
Kinderbehangenzo.nl is eigendom van Kleefenzo.nl

Ga naar FacebookVolg ons ook op facebook!

Flavourites